قیمت نقاشی غرفه
بدون شک یکی از مراحل مهم در حوزه غرفه سازی نمایشگاهی به مرحله رنگ کاری یا نقاشی بر می گردد. خوب است بدانید قیمت نقاشی در غرفه سازی تحت تاثیر پارامترهای گوناگونی قرار می گیرد تا قیمت نهایی مرحله نقاشی غرفه مشخص شود. در ادامه همراه ما باشید تا بیشتر با عوامل تاثیرگذار روی قیمت نقاشی در غرفه سازی آشنا شوید.
قیمت غرفه سازی را دقیق محاسبه کنید.
هزینه ایاب و ذهاب نقاشی
یکی از عوامل تاثیرگذار روی قیمت نقاشی در غرفه سازی، هزینه ایاب و ذهاب است. مشخصا هزینه رفت و آمد استادکاران حرفه ای روی هزینه نهایی نقاشی غرفه تاثیر می گذارد و می تواند قیمت غرفه سازی را افزایش دهد.
بهترین ابزار نقاشی غرفه برای کسب بهترین نتیجه چه ابزارهایی هستند؟ روی نوشته کلیک کرده و از خواندن مقاله لذت ببرید.
هزینه حمل بار رنگ
برای طی کردن فرایند رنگ کاری در غرفه نمایشگاهی، لازم است از تجهیزات خاصی همچون نردبان، انواع فرچه، سطل های رنگ و … استفاده شود. برای این منظور تجهیزات نام برده شده باید از مبدا به محل غرفه سازی حمل شوند. در این راستا هزینه حمل بار باید در قیمت نهایی نقاشی غرفه لحاظ گردد. در واقع هزینه حمل بار به عنوان یک پارامتر اثر گذار باعث افزایش قیمت غرفه سازی می گردد.
هزینه تجهیزات استفاده شده در فرایند رنگ کاری نمایشگاه
کنار موارد یاد شده تا به اینجای محتوا، هزینه تهیه تجهیزات یا مواد مصرفی قرار می گیرد. مسلما برای رنگ کاری غرفه به سطل های رنگ چند کیلویی و فرچه های رنگ نیاز است که باید تهیه گردد. خوب است بدانید انتخاب نوع رنگ (مثلاً رنگ های اکریلیک، رنگ های روغنی و غیره) تأثیر زیادی روی قیمت غرفه سازی دارد. رنگ های با کیفیت و مرغوب معمولاً هزینه بیشتری دارند. باید خاطر نشان کنیم قیمت خرید تجهیزات و متریال های مصرفی به طور مستقیم روی قیمت نهایی رنگ کاری تاثیر دارد.
برای آشنایی با ابزار نقاشی غرفه می توانید روی نوشته کلیک کرده و به صفحه مربوطه هدایت شوید.
هزینه زیرسازی و بتونه کاری در نمایشگاه
یکی از مراحل مهم در پروسه رنگ کاری غرفه نمایشگاهی، بتونه کاری یا زیرسازی نمایشگاهی است. هرچه این مرحله با کیفیت بیشتری طی شود و برای بتونه کاری از مواد بهتری استفاده گردد، هزینه زیرسازی بیشتر خواهد شد و به دنبال هزینه غرفه سازی بالا خواهد رفت. بهتر است بدانید بسته به نوع رنگ و نیازهای غرفه، تعداد لایه هایی که باید بر روی سطح غرفه اعمال شوند ممکن است متفاوت باشند. هر لایه اضافی می تواند هزینه فرایند رنگ کاری را افزایش دهد. علاوه بر آن در صورتی که سطح غرفه نیاز به پیش پردازش داشته باشد (مثلاً ترمیم ترک ها و تراشیدن سطح)، هزینه اضافی برای این خدمات در نظر گرفته می شود.
برای اطلاع بیشتر بهتر است به صفحه رنگ آمیزی مناسب المان برند در غرفه سر بزنید.
مساحت و اندازه غرفه در نقاشی
مساحت و اندازه غرفه تأثیر مستقیمی روی هزینه رنگ کاری غرفه دارد. غرفه های بزرگتر طبیعتا نیاز به مقدار رنگ بیشتری دارند تا سطح آن ها را کاملاً پوشش دهد. علاوه بر این، غرفه های بزرگتر به زمان بیشتری برای رنگ کاری نیاز دارند که این امر نیز می تواند هزینه را افزایش دهد.
شما عزیزان می توانید برای بررسی جز به جز قیمت غرفه سازی نمایشگاهی روی نوشته کلیک نموده و به مقاله فوق دسترسی پیدا کنید.
هزینه اجرت نقاش کار
به صورت کلی هزینه اجرت نقاش کار در حدود 110 هزار تومان تا 300 هزار تومان خواهد بود. این مقدار بسته به کیفیت کار نقاش کار، سرعت انجام کار و تعداد لایه های رنگ زده شده توسط او خواهد داشت.
برای آگاهی در خصوص برندهای رنگ اکریلیک و نحو انتخاب رنگ می توانید روی نوشته کلیک نمایید.
جمع بندی
در محتوا فوق به بررسی عوامل تاثیرگذار روی قیمت نقاشی در غرفه سازی پرداختیم و نکاتی را پیرامون آن ها بیان نمودیم. به عنوان نکته آخر خوب است بدانید فرایند رنگ کاری غرفه نمایشگاهی از پروسه های مهم غرفه سازی محسوب می شود که باید به دست افراد حرفه ای انجام بگیرد.
منبع